Europa Conference League

Νικολακόπουλος: «Πάνω από μισό εκατομμύριο Ολυμπιακοί βγήκαν στους δρόμους»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε για το πανηγυρικό κλίμα σε όλη την Ελλάδα από τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και την... επόμενη ημέρα στους Πειραιώτες γύρω από τον σχεδιασμό και την προετοιμασία.

Τους πανηγυρισμούς της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Europa Conference League σχολίασε αρχικά ο Κώστας Νικολακόπουλος στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM, λέγοντας πως σύμφωνα με τους υπολογισμούς βγήκαν πάνω από μισό εκατομμύριο φίλοι της ομάδας στην Ελλάδα, με αποκορύφωμα την παρουσία χιλιάδων οπαδών στο Δημοτικό Θέατρο.

Στη συνέχεια σχολίασε ότι αν εκμεταλλευτεί, που πρέπει να το περιμένουμε, να αξιοποιήσει ότι θα αρχίσει στις 25 Σεπτεμβρίου τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις θα είναι καταπληκτικός κέρδος, κάνοντας κανονικά προετοιμασία φέτος το καλοκαίρι.

Σημείωσε πως τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου το αργότερο θα πρέπει να έχει έτοιμη την ομάδα του και να ξεκινήσει δυναμικά το πρωτάθλημα, αλλά και να ετοιμαστεί για το Europa League που του χρόνου με τη νέα μορφή που θα έχει θα είναι ακόμη πιο δύσκολη διοργάνωση.

Τέλος, ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέφερε πως αρκετοί παίκτες έχουν ήδη φύγει καθότι είναι σε άδεια από σήμερα η ομάδα, ενώ την ίδια ώρα ο Μεντιλίμπαρ παραμένει στην Αθήνα και τακτοποιεί τα θέματα της προετοιμασίας που θα γίνει στην Αυστρία ή στην Ολλανδία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x